06-12345678 hallo@uwbedrijfsnaam.nl

Een plantenwand in uw kantoor in regio Gent

Wilt u graag een prachtige plantenwand in uw kantoor in Gent of een andere Vlaamse stad laten installeren? Dan doet u met een gerust hart een beroep op Botelberge Garden Gallery uit Melle. Onze specialisten in alles wat met flora te maken heeft, stellen een ontwerp op volledig op maat van uw kantoorgebouw, wensen en noden.

Verhuur én verkoop

Totaal onderhoudscontract mogelijk

Seizoensgebonden opties

Kom tot rust met een plantenwand in uw kantoor

Een plantenwand in uw kantoor is niet alleen een eyecatcher voor bezoekers en klanten, het brengt ook een sfeer van rust in uw gebouw, waardoor uw werkgevers en collega’s productiever zijn. Zo ziet u maar, planten huren bij ons biedt tal van voordelen. Of het nu gaat om planten voor een lange termijn, seizoensgebonden planten of planten voor een evenement, bij ons zit u steeds goed voor een interieur op maat. Bekijk ons ruime assortiment aan kunstplanten voor uw kantoor en bestel ze vandaag nog!

Heeft u nog vedere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven u graag advies.

Informeer naar de mogelijkheden

Wij verwelkomen u graag indien u vragen of opmerkingen heeft over het plaatsen van een plantwand in uw kantoor. U contacteert ons eenvoudig door te bellen naar het nummer 09 231 91 30, door een e-mail te sturen naar info@botelberge.be of door ons online contactformulier in te vullen.

Botelberge Garden Gallery