06-12345678 hallo@uwbedrijfsnaam.nl

Planten op kantoor

Denkt u eraan planten te huren voor op uw kantoor in Gent of elders in Vlaanderen? Neem dan eens een kijkje in het aanbod aan kantoorplanten van Botelberge Garden Gallery uit Melle, in de buurt van Gent. Komt u om in het werk en heeft u misschien niet de tijd om voor de planten op uw kantoor of in uw winkel te zorgen? Geen nood, dan stellen wij u graag onze plantenservice voor! Lees snel ver en ontdek al onze mogelijkheden!

Verhuur én verkoop

Totaal onderhoudscontract mogelijk

Seizoensgebonden opties

De mooiste planten voor op uw kantoor

Of u nu houdt van sobere interieurbeplanting en kantoorplanten, of eerder voor een volledig groene wand in uw kantoor of winkel wilt gaan, wij hebben vast en zekere dé perfecte planten voor uw kantoor. Het grote voordeel dat wij bieden is dat u onze planten kunt huren voor op uw kantoor voor een lange én een korte termijn. Dat laatste is voornamelijk handig indien u op zoek bent naar planten voor een evenement dat tijdelijk is. Planten op uw kantoor huren is gemakkelijk en pakken goedkoper. Heeft u graag wat variatie in uw kantoorplanten en – bloemen? Dan is ons bloemenabonnement exact wat u nodig heeft! Met deze handige formule spreken we een frequentie en tijdstip af waarop wij verse boeketten en nieuwe planten voor op uw kantoor komen leveren.

De voordelen van planten voor op uw kantoor te huren

Door kantoorplanten te plaatsen, zorgt u voor een aangename sfeer en een mooie groene uitstraling. Op zijn beurt zorgt dat er dan weer voor dat uw werknemers en collega’s creatiever én productiever worden en blijven. Ten slotte is een mooie groene wand of mooie kantoorplanten ook een leuke eyecatcher voor bezoekers en klanten. Planten huren voor op uw kantoor heeft dus alleen meer voordelen!

Heeft u nog vedere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven u graag advies.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in het huren van planten? Of wenst u eerst meer informatie over onze kantoorplanten? Dan staan wij u graag te woord! U contacteert ons door te bellen naar het nummer 09 231 91 30 of door ons online contactformulier in te vullen. Of u bestelt online uw favoriete planten en bloemen!

Botelberge Garden Gallery