06-12345678 hallo@uwbedrijfsnaam.nl

Groen zonder zorgen

Kamerplanten

Bij ons kunt u terecht voor zowel de verkoop als verhuur van professioneel gekweekte planten en bijhorende potten.
Onze planten zijn gekweekt in optimale condities en worden opgepot in ‘seramis’ wat toelaat deze makkelijker te onderhouden, alsook resistenter blijft voor aantasting.

Bloemabbonomenten

Wenst u bij het onderhoudscontract ook een wisselende en gevarieerd bloemenabbonnement op te starten? Echte of artificiële bloemen, droogboeketten en bijhorende vazen behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Huur & Onderhoud

Als u niet op zoek bent naar een permanente aankoop kan u onze kantoorplanten en potten huren of leasen. Dit is steeds inclusief onderhoudscontract met plantgarantie.

De minimale huurtermijn wordt beslist in samenspraak met de klant. U betaalt hierbij een vast bedrag per maand en heeft geen onmiddellijke aanschafkosten.

Uitleg Planten en Plantenbakken

U kan kiezen uit een ruim assortiment van honderdtallen plantsoorten die professioneel gekweekt zijn in een duurzame omgeving met optimale condities. We helpen u graag de juiste planten te kiezen met aandacht voor o.a. uw ruimte en het lichtinval.

Bij een plant hoort natuurlijk ook een mooie plantenbak. U heeft de keuze uit een onbeperkt gamma binnen- en buitenpotten in allerlei vormen, maten, materialen en kleuren. Samen met u kiezen we diegene die passen bij uw smaak en budget.

Botelberge Garden Gallery