06-12345678 hallo@uwbedrijfsnaam.nl

Planten huren voor uw event

Wilt u graag planten huren voor korte termijn, bijvoorbeeld voor een bepaald event? Dat is perfect mogelijk bij Botelberge Gallery uit Melle. Bij ons kunt u zowel planten als bloemen voor elk evenement, seminarie of een ander event huren. Lees verder en ontdek de voordelen van planten op uw evenement.

Verhuur én verkoop

Totaal onderhoudscontract mogelijk

Seizoensgebonden opties

Eenvoudig en snel planten huren voor elk event

Planten huren voor een event is, in tegenstelling tot ze te kopen, goedkoper en stukken makkelijker. Wij ontzien u volledig in het vervoer en de plaatsing van de planten die u kunt huren voor uw evenement. Daarnaast staan we u bij in de keuze van de planten die u gaat huren voor uw event, voorzien planten voor zowel indoor als outdoor en voegen passende bakken toe. U merkt het al, bij ons kunt u terecht voor een project van a tot z. Bent u tevreden over onze diensten? Dan kunt u na uw evenement eenvoudig een bloemenabonnement afsluiten, zo bent u op geregelde tijdstippen verzekerd van een prachtig nieuw boeket of nieuwe planten.

Heeft u nog vedere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven u graag advies.

Maak van uw event een succes dankzij onze planten

De locatie voor uw evenement mooi aankleden, dat doet u door planten bij ons te huren. Dankzij onze ervaring en expertise weten wij precies welke planten u moet huren om van uw event een spetterend succes te maken. Heeft u interesse in onze echte of kunstmatige planten voor uw event? Neem dan zeker contact met ons op via het nummer 09 231 91 30 of door ons online contactformulier in te vullen.

Botelberge Garden Gallery