06-12345678 hallo@uwbedrijfsnaam.nl

Moswand binnen in uw kantoor in regio Gent

Denkt u eraan een moswand binnen in uw kantoor in Gent of elders in Vlaanderen te laten plaatsen? Ga dan in gesprek met Botelberge Garden Gallery uit Melle. Bij ons huurt of koopt u verschillende planten en bloemen voor een afgesproken periode of permanent. Lees verder en duik in ons ruime aanbod!

Verhuur én verkoop

Totaal onderhoudscontract mogelijk

Seizoensgebonden opties

De voordelen van een moswand binnen in uw kantoorgebouw

Een moswand binnen in uw kantoorgebouw biedt verschillende voordelen. Zo heeft het een prachtige natuurlijke uitstraling en creëert het een gezellig sfeer, wat op zijn beurt weer voor een verhoging van de productiviteit van uw werknemers en collega’s zorgt. Verder zijn het echte eyecatchers voor bezoekers en (potentiële) klanten. Vindt u een moswand binnen in uw kantoor er een beetje te veel van het goede? Bekijk dan ons ruime aanbod aan kantoorplanten om te huren of te kopen of sluit een bloemenabonnement af en ontvang op afgesproken tijdenstippen een prachtig boeket of een nieuwe plant.

Heeft u nog vedere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven u graag advies.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u graag planten huren, bijvoorbeeld voor een moswand binnen in uw kantoorgebouw? Waar wacht u dan nog op! Neem snel contact met ons planten- en bloemenatelier op om de mogelijkheden te bespreken. Wij beschikken ongetwijfeld over alle nodige materialen voor een mooie plantenwand in uw kantoor. Bel naar 09 231 91 30 of stuur een e-mail naar info@botelberge.be.

Botelberge Garden Gallery