06-12345678 hallo@uwbedrijfsnaam.nl

Kunstplanten voor uw kantoor in Gent en elders

Bent u op zoek naar mooie en degelijke kunstplanten voor uw kantoor in Gent of elders in Vlaanderen? Snuffel dan eens in het ruime assortiment van Botelberge Garden Gallery uit Melle. Bij ons huurt of koopt u planten voor lange of korte termijn en gaat u voor de bekleding van een ruimte of een totaalproject. Lees verder en ontdek al onze mogelijkheden.

Verhuur én verkoop

Totaal onderhoudscontract mogelijk

Seizoensgebonden opties

Bij ons vindt u prachtige kunstplanten voor uw kantoor

Wij zijn er zeker van dat u bij ons dé beste kantoorplanten vindt. Waarom we hier zeker van zijn? Wij bieden immers een heuse plantenservice aan, waarbij wij instaan voor het onderhoud van en de zorg voor de planten en kunstplanten in uw kantoor. Zo geniet u nog jaren van de planten op uw kantoor die u huurt of koopt bij ons! Of u nu gloednieuwe kantoorplaten wilt huren of kopen, of u wilt uw bestaande ruimtes laten restylen, wij staan met plezier klaar voor u. U kunt overigens ook per seizoen andere bloemen of planten uitkiezen, om een gezellige sfeer bij u op kantoor te creëren!

Heeft u nog vedere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven u graag advies.

Laat uw kantoor stylen door ons

Bent u geïnteresseerd in onze kunstplanten voor uw kantoor of wilt u gebruik maken van onze andere diensten? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via het nummer 09 231 91 30 of door ons online contactformulier in te vullen.

Botelberge Garden Gallery