06-12345678 hallo@uwbedrijfsnaam.nl

Voor uw interieur de mooiste planten uit Gent

Uw interieur opfleuren dankzij prachtige planten, dat doet u met behulp van Botelberge Garden Gallery uit Melle, bij Gent. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het onderhoud van en de zorg voor uw planten, dankzij onze handige plantenservice ontzorgen wij u in werkelijk alles!

Verhuur én verkoop

Totaal onderhoudscontract mogelijk

Seizoensgebonden opties

Voor uw interieur enkel de beste planten uit regio Gent

Heeft u al eens goed nagedacht over de interieurbeplanting van uw kantoor? Of uw antwoord op deze vraag nu ‘ja’ of ‘nee’ is, wij helpen u bij de uitwerking van uw wensen en behoeften. Wie weet is een volledig groene wand, zoals een moswand of een plantenwand, wel iets voor u. Of verkiest u eerder sobere planten voor de interieurbeplanting van uw kantoor of winkel? In beide gevallen heeft ons ruime assortiment zeker en vast de juiste keuze voor u. He grote voordeel is bovendien dat u de planten kunt huren voor een bepaalde termijn, dat u seizoensgebonden interieurbeplanting voor uw kantoor kunt kiezen én dat u een bloemenabonnement kunt afsluiten. Bij deze laatste optie krijgt u op geregelde tijdstippen een nieuw boeket of een nieuwe plant voor de interieurbeplanting van uw kantoor bij u geleverd. U ziet het, voor ieder hebben wij wel wat wils!

Heeft u nog vedere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven u graag advies.

Neem ons onder de arm

Wilt u graag het interieur van uw kantoor of winkel een nieuwe adem inblazen en de beste planten huren of kopen? Bestel dan snel voor uw kantoor uw favoriete interieurbeplanting. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste planten en bloemen, indien u dat wenst. U contacteert ons hiervoor via het nummer 09 231 91 30 of door ons online contactformulier in te vullen.

Botelberge Garden Gallery