06-12345678 hallo@uwbedrijfsnaam.nl

Een groene wand binnen

Door een groene wand binnen in uw kantoor te laten plaatsen, creëert u een groene en unieke uitstraling, dat ook de productiviteit van uw werknemers bevordert. Een fijne sfeer op de werkvloer is immers voor iedereen aangenaam. Bij Botelberge Garden Gallery uit Melle huurt u prachtige planten, bloemen en meer!

Verhuur én verkoop

Totaal onderhoudscontract mogelijk

Seizoensgebonden opties

Een aangename sfeer dankzij een groene wand binnen in uw kantoor

Een groene wand binnen in uw kantoorgebouw is een echte eyecatcher én ze verbeteren de luchtvochtigheid op het kantoor. De groene wand die u binnen wilt laten plaatsen, is mogelijk in een deel van uw gebouw, zoals de aankleding van uw terras, of u kiest voor een totaalproject. Bij ons kunt u eenvoudig planten huren om van uw kantoor een tropisch regenwoud of gezellig bos te maken. Of u kunt een bloemenabonnement afsluiten, om op afgesproken tijdstippen een prachtig boeket of een nieuwe plant te ontvangen.

Heeft u nog vedere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven u graag advies.

Bestel uw favoriete planten

Aarzel zeker niet en laat een groene wand binnen in uw kantoorgebouw plaatsen. Indien u interesse of vragen heeft, contacteert u ons gerust. Dat doet u door te bellen naar het nummer 09 231 91 30 of door ons online contactformulier in te vullen.

Botelberge Garden Gallery