06-12345678 hallo@uwbedrijfsnaam.nl

Voor uw bureau prachtige planten uit Gent

Wilt u uw bureau een groene toets geven met de prachtige planten van Botelberge Garden Gallery uit Melle, bij Gent? Duik dan snel in ons ruime assortiment van planten voor op uw bureau in Gent of een andere Vlaamse stad en bestel vandaag nog. Wij leggen u met veel plezier de voordelen uit van meer groen op kantoor!

Verhuur én verkoop

Totaal onderhoudscontract mogelijk

Seizoensgebonden opties

Waarom uw bureau onze planten uit regio Gent nodig heeft

Een leeg en ietwat saai bureau zet natuurlijk niet zo hard aan tot werken als een bureau vol prachtige bloemen en planten. Wij bieden u daarom met veel plezier een ruim aanbod aan planten en bloemen voor op het bureau aan! En er is nog meer. Wanneer u een bloemenabonnement afsluit bij ons, zit er geregeld variatie in de planten en bloemen die u op uw bureau kunt zetten. Pakt u het graag groots aan? Laat dan een prachtige indoor moswand of plantenwand plaatsen in uw kantoorgebouw of winkel! Het mooie aan onze formules is enerzijds dat u de planten kunt huren voor een bepaalde tijd én anderzijds dat wij seizoensgebonden decoratie aanbieden. Een mooie kerstplant tijdens de eindejaarsfeesten of een paasplant, wij hebben het allemaal!

Heeft u nog vedere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven u graag advies.

Laat van u horen

Staat u nu ook te popelen om planten voor op uw bureau te huren of te kopen? Aarzel dan zeker niet en bestel snel online! Indien u nog meer informatie wenst over onze producten of over onze mogelijkheden, contacteert u ons gerust. Dat doet u aan de hand van het nummer 09 231 91 30 of het e-mailadres info@botelberge.be.

Botelberge Garden Gallery