06-12345678 hallo@uwbedrijfsnaam.nl

Bloemenabonnement uit Gent

Wilt u graag een bloemenabonnement afsluiten bij een professional uit Gent? Dan klopt u gerust eens aan bij Botelberge Garden Gallery uit Melle. Wij zorgen voor de prachtigste bloemenboeketten, voor elk seizoen en voor elk bedrijf. Lees verder en ontdek wat wij voor uw kantoor kunnen betekenen.

Verhuur én verkoop

Totaal onderhoudscontract mogelijk

Seizoensgebonden opties

Altijd een groen kantoor dankzij ons bloemenabonnement

Dankzij ons bloemenabonnement krijgt u op een door u gekozen tijdstip en frequentie prachtige bloemen en planten op uw kantoor bezorgd. Zo zorgt u steeds voor een mooi groen interieur om klanten in te ontvangen of om uw werkgevers en collega’s een fijne werkplek te bezorgen. Heeft u zelf niet altijd de tijd om de bloemen of planten die u huurt, te onderhouden? Dan bieden wij u graag onze plantenservice aan, waarbij wij zorg dragen voor uw flora én ze op de gepaste manier onderhouden.

Heeft u nog vedere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven u graag advies.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in een bloemenabonnement en de voordelen ervan? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en verwen uw werknemers en collega’s met een prachtige bureauplant. U contacteert ons door te bellen naar het nummer 09 231 91 30 of door ons online contactformulier in te vullen. Wij koppelen vervolgens zo snel mogelijk naar u terug!

Botelberge Garden Gallery