06-12345678 hallo@uwbedrijfsnaam.nl

De beste kantoorplanten van Gent

Botelberge Garden Gallery uit Melle kan met trots zeggen dat we dé beste kantoorplanten uit heel Gent aanbieden. Door onze professionele plantenservice zorgen wij er bovendien voor dat uw planten de beste verzorging krijgen en lang meekunnen. Wij voorzien uw kantoor van een prachtige groene uitstraling dankzij ons ruime assortiment aan plantenbakken en moderne decoratiepotten.

Verhuur én verkoop

Totaal onderhoudscontract mogelijk

Seizoensgebonden opties

De beste kantoorplanten vindt u bij ons

Wanneer u kiest voor dé beste kantoorplanten van ons gepassioneerde bedrijf, kiest u uit verschillende formules. Zo kunt u planten huren voor een lange of korte termijn, heeft u de optie om te kiezen voor een totaalproject of voor het stylen van een enkele ruimte en voorzien wij voor elk seizoen de gepaste bloemen en planten. Ten slotte is er ook de mogelijkheid om een bloemenabonnement af te sluiten, waardoor u op afgesproken tijdstippen een prachtig vers boeket of een nieuwe plant geleverd krijgt.

Heeft u nog vedere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven u graag advies.

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan flora

Bij ons vindt u ongetwijfeld dé beste kantoorplanten, van indoor moswanden tot bureauplanten en nog veel meer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar het nummer 09 231 91 30 of vul ons online contactformulier in. Wij verwelkomen u graag!

Botelberge Garden Gallery