06-12345678 hallo@uwbedrijfsnaam.nl

De aankleding van uw terras

Bent u de huidige aankleding van het terras van uw kantoorgebouw in regio Gent beu of wil u een nieuwe aanleggen? Dan is Botelberge Garden Gallery uit Melle dé perfecte partner voor u. Wij beschikken over een groot assortiment aan planten voor op uw terras in Gent of een andere Vlaamse stad.

Verhuur én verkoop

Totaal onderhoudscontract mogelijk

Seizoensgebonden opties

Wij zorgen voor de aankleding van uw terras op maat

Of u nu op zoek ben naar permanente planten voor uw kantoor of winkel, of u graag specifieke planten voor een evenement wilt, wij staan met expertise en plezier voor u klaar. Wij kennen als geen ander de meerwaarde van interieurplanten in een professionele omgeving. Niet alleen bevorderen ze actief de productiviteit van uw collega’s en werknemers, ze zijn ook een prachtige eyecatcher voor klanten en bezoekers. Wilt u afwisseling brengen in de planten voor op uw terras? Sluit dan snel een bloemenabonnement af en ontvang op geregelde tijdstippen een prachtig nieuw boeket of een nieuwe plant. Indien u interesse heeft om het nog grootser aan te pakken, werken wij graag een volledige groene wand voor u uit. U vertelt ons wat uw wensen zijn en wij doen de rest!

Heeft u nog vedere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven u graag advies.

Huur of koop uw planten en bloemen bij ons

Staat u te trappelen om planten te huren of te kopen bij ons, voor de aankleding van uw terras? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment aan aankleding van uw terras en bestel vandaag nog online! Bij vragen contacteert u ons gerust via het nummer 09 231 91 30 of door ons online contactformulier in te vullen.

Botelberge Garden Gallery